A mi képregényünk pályázat eredménye

mfpi_logo-167x123.gifVéget ért a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet (MFPI) és a Tehetságháló pályázata, amelyet a Magyar Képregény Szövetség szakmai támogatásával hirdetett meg, angol vagy német nyelvű képregények készítésére, 9. és 10. osztályos szakközépiskolai és szakiskolai tanulók részére.

A feladat része volt a képregény elkészítésén kívül egy munkanapló írása és egy prezentáció megtartása az adott nyelven.

A nyertesek az egyes kategóriákban:

Angol I. kategória: Hörnyék Franciska, Kovács Alexandra és Tanos Balázs (Mozgásjavító Általános és Szakközépiskola Egymi és Diákotthon Budapest, felkészítő tanárok: Sinka Erika és Mihalovics Judit)

Angol III. kategória: Henczidai Bálint, Horváth Tamás és Lapincs Mátyás (Jedlik Ányos Informatikai Szakközépiskola, Győr, felkészítő tanár: Kató Jusztin)

Német: Berta András, Bielik Judit és Szigeti Máté (Schulek Frigyes Kéttannyelvű Építőipari Műszaki Szakközépiskola, felkészítő tanár: Szigeti Katalin)

A teljes végeredmény az MFPI honlapján olvasható.

Az MKSZ szakmai zsűrijének a döntése alapján hat csapat kapott "képregényes" különdíjat. Az egyes képekre kattintva a teljes művek megtekinthetők.

Schulek7.jpg

KeletiKaroly1.jpg

Triaszok1.jpg

Rudas1.jpg

Berz1-1.jpg

Berz2_1.jpg

Címkék: pályázat