Hungarocomix 2012 újdonságok, 1. rész: Pókember, Lucky Luke, Kázmér és Huba

A hagyományokhoz illően ezúttal is számos újdonság mutatkozik be a Hungarocomixon. Elsőként néhány világhírű sorozat legújabb részeit mutatjuk be.

Lucky Luke, a cowboy, aki gyorsabban lő az árnyékánál, ezúttal egy vadonatúj kalandban lép színre, amelynek az eredetije alig pár hete jelent meg Franciaországban. Az írópáros ismét Daniel Pennac és Tonino Benaquista (Lucky Luke Pinkerton ellen), a rajzoló pedig a Morris stílusát tökéletesen hozó Achdé. Az új epizód címe Magányos lovasok, amelyben bekövetkezik az, amire senki sem számított: felbomlik a Dalton-banda, és a négy testvér külön-külön próbál boldogulni.

LuckyLuke17.jpg

A Kázmér és Huba-sorozat utolsó kötetére még várni kell, most egy különleges csemegével kedveskedik hazai kiadója, a Vad Virágok Könyvműhely, a címe Kázmér és Huba karácsonyi válogatása.

KazmerHuba_jub.jpg

Pókemberből pedig valóságos dömping lesz: a Hungarocomixon lesz először kapható a Hihetetlen Pókember kéthavi lap idei utolsó, 6. száma, valamint itt lehet beszerezni a limitált kiadásban megjelenő Peter Parker, Pókember 5. és 6. részét, és az első folyam díszdobozát.

PokemberH201206.jpg

PokemberPP05.jpg PokemberPP06.jpg