Digitális táblák és kreatív szoftverek a Hungarocomixon

trans4.jpg

Tavaly először a rendezvény hivatalos partnere a Trans-Europe Kft. volt, akik digitalizáló táblákat és kreatív szoftvereket hoztak bemutatásra, kipróbálásra a Hungarocomix-ra. Sőt, két látványos bemutató keretében a 2016-os Alfabéta-díjat nyert Kittenberger rajzolója, Tebeli Szabolcs Brazil mutatta meg, hogy működnek avatott kézben ezek az eszközök.

Sikeres együttműködésünket mutatja, hogy a cég ismét kint lesz a Hungarocomixon, így ha valaki tavaly lemaradt, most ismét leülhet az asztalukhoz, hogy kedvére alkosson és próbálkozzon a legfrissebb és legkorszerűbb rajztáblákon!

S ha mindez nem lenne elég, a cég egy meglepetéssel is készül a rendezvényre: egy rajzverseny keretében a szerencsés nyertes egy Wacom Intuos Comic rajztáblát is berakhat majd a karácsonyfa alá!

A játék menete a következő:

  1. Keresd fel a Hungarocomixon a Trans-Europe Kft. standját és rajzolj valamit maximum 10 percben az egyik digitális rajztáblán!
  2. A neved bekerül egy adatbázisba, ahonnan a nap végén a nyerteseket kisorsolják!
  3. Sorsolás 16:30-kor a nagyszínpadon!

Az öt legjobbnak ítélt rajzról és alkotójáról pedig egy-egy rövid cikk fog megjelenni a szoftver.hu portálon.

trans8.jpg

"Kreatív szoftvereket és eszközöket forgalmazó cégünk több, mint 20 éve az Adobe szoftverház magyarországi disztribútora. Kizárólagos hazai disztribútorként vagyunk jelen a digitális rajztáblákat és professzionális táblamonitorokat forgalmazó Wacom, a kiadványszerkesztő szoftverekről híres Quark, valamint a nyomdákban is használatos színskálákat gyártó Pantone termékeivel és több, mint 50 egyéb kreatív szoftverház termékeit forgalmazzuk kiterjedt viszonteladói hálózatunkon keresztül.
Legyen szó akár az irodai dokumentáció automatizálásáról és archiválásáról, egy portál elkészítéséről, kreatív- és marketing munkáról, kreatív eszközök beszerzéséről és annak grafikai hátteréről, a Trans-Europe Kft. kínálatában biztosan fellelhető a legkorszerűbb megoldás. Az értékesítés mellett oktatást (szoftversuli.hu), valamint technikai szaktanácsadást (szoftverdoki.hu) is biztosítunk termékeinkhez. Információs portálunk, a szoftver.hu naprakész hírekkel, termékleírókkal, és egyéb izgalmas tartalommal várja látogatóit."