Manga tanfolyam a Japán Alapítványnál

Japan_Foundation_logo.jpgA Japán Alapítvány szervezésében, a Magyar Képregény Szövetség és a Mondo magazin részvételével mangarajzoló tanfolyamra kerül sor március 6. és 8. között, neves japán szakemberek irányításával.

Az előadók:

Takemiya Keiko, a kiotói Seika egyetem manga fakultásának a vezetője, számos ismert manga szerzője.

Yoshimura Kazuma, a kiotói Seika egyetem manga fakultásának a docense, mangakutató

A tanfolyam időpontja: március 6., 7. és 8., 12 óra és 15.30 között.

A tanfolyam ingyenes, de a résztvevőknek vállalniuk kell, hogy mindhárom napon végig jelen lesznek, csakúgy, mint a március 6.-i "Japán popkultúra: a manga boom hátterében" című előadáson, amelyre este 6-kor kerül sor. Az előadásokat japán nyelven, tolmácsolással tartják.

Jelentkezni e-mailben, a lecture@japanalapitvany.hu címen vagy személyesen, a Japán Alapítvány székhelyén (Budapest VI. Aradi utca 8-10), február 24-ig.

Feltétel a tanfolyamon való részvételre minimum 1 éves rajzi előképzettség (rajziskolában, egyetemi képzésen megszerzett tudás)

A tanfolyamon maximum 30 fő vehet részt. A jelentkezőknek ezért - a személyi adataikon (név; életkor; jelenlegi munkahely vagy iskola megnevezése; grafikai előmúlt, tapasztalatok leírása, elérhetőség) - túlmenően egy darab, fél évnél nem régebbi alkotásukat is be kell nyújtaniuk.

A Japán Alapítvány által felkért szakmai zsűri február 29-ig értesíti a jelentkezőket, hogy részt vehetnek-e a tanfolyamon, és ekkor tudatja velük a tanfolyam helyszínét is.

Címkék: pályázat