Kingpin-újdonságok a képregényfesztiválra

A Marvel-képregényeket Magyarországon gondozó Kingpin kiadó három újdonság megjelenését is a május 12-i képregényfesztiválra időzítette.

A nemrég bemutatott mozifilmhez is kapcsolódóan most először lesz olvasható magyarul önálló kötetetben egy Vasember-történet, a címe Gyilkológép. A fesztivált követően a kiadvány a könyvesboltokban lesz kapható.

Folytatódik az elsősorban a gyűjtőknek szóló, klasszikus Pókember-történeteket közlő Peter Parker, Pókember sorozat, amely immár a kilencedik, idei harmadik számánál tart. Az előfizetők a Kingpin standján vehetik át a példányukat, és korlátozott számban a nem-előfizetők is hozzájuthatnak, ahogy a korábbi számok többségéhez is. Ez a kiadvány a fesztivál után a Kingpin webshopjában, a Trillian CMA képregényboltban és további rendezvényeken lesz kapható.

A kéthavi rendszerességgel megjelenő Marvel + is az idei harmadik, összesen kilencedik számánál tart. Folytatódik az X-Men, befejeződik az Amazon történet, és kezdődik egy új Thor sztori. A Marvel + a fesztivál után az újságárusoknál kapható.

További információk és előzetesek a Kingpin honlapján találhatók.

Vasember_Gyilkologep.jpg

PokemberPP_9.jpg

MarvelPlusz_2013_3.jpg