Kreatív workshopok a képregényfesztiválon

Az idei képregényfesztiválon számos újdonsággal és menő programmal találkozhatsz. Hamár megvettél mindent, amit akartál, csatlakozz ingyenes workshopjainkhoz vagy keresd meg a Comic Jam színpadot és arcfestőnket! 

Részletek a tovább után!

dsc_0117.JPG

STREET ART MATRICÁK

Hagyj nyomot a fesztiválon! Készíts matricát Magyarország legnagyobb stickergyűjtőjével, Nagy Danival és a fiktív lemezborítóiról ismert Wannabe Records menő grafikusával, Rumi Borival az Inkstudyst által felajánlott ecsetfilcek segítségével. Ha eddig azt hitted, hogy a matricázás nem menő, nézd meg a tavalyi Inspiral Matrica Napok fotóit, majd gyere el a képregényfesztiválra – ha szerencséd van, jövőre a tiéd is kiállításra kerül!

Időpont: 11:00 - 14:00
Helyszín: Workshopterem (Kis koncertterem, Dürer Kert)
Vezeti: Nagy Dani & Rumi Bori

ZSEBKÉPREGÉNY

Készítsd el a saját képregényfüzeted, vágd zsebre és vidd haza! Ha már régóta fantáziálsz arról, mit csinál Superman, ha senki sem látja, ha van egy jó sztorid, vagy ha meg akarod mutatni, mire vagy képes, akkor keresd Kiss Juditot és Duba Kriszt, akik bevezetnek a zsebképregények rajzolással és hajtogatással teli világába.

INGYENES!
Időpont:
11:00 - 14:00
Helyszín: Workshopterem (Kis koncertterem, Dürer Kert)
Vezeti: Kiss Judit & Duba Krisz

COMIC JAM XXL

Nincs képregényfesztivál a mostmár nemzetközi hírű Comic Jam nélkül! Három tehetséges grafikus, Sárdi Kata, Fritz Zoli és Erhardt Domonkos segítségével a legkisebbek is elkészíthetik egyoldalas képregényeiket vagy alkothatnak a hatalmas mágnestáblán. 

INGYENES!
Időpont:
11:00 - 17:00
Helyszín: Comic Jam színpad a kerthelyiségben
Vezeti: Erhardt Domonkos, Fritz Zoli & Sárdi Kata

dsc_0163.JPG

DIGITÁLIS RAJZOLÁS

Próbáld ki a legkorszerűbb Adobe szoftvereket és Wacom rajztáblákat a Trans Europe Kft. támogatásával. Ha mindig fantáziáltál arról, milyen egy Cintiq-ken dolgozni, ha sosem értetted, hogy működik a rajztoll és milyen trükket használnak a grafikusok, akkor gyere el az Alfabéta-díjra jelölt KIttenberger rajzolója, Tebeli Szabolcs Brazil által tartott bemutatóra!

INGYENES!
Időpont:
11:00 - 17:00
Bemutató előadás: 11:15 - 12:00

Helyszín: Workshopterem (Kis koncertterem, Dürer Kert)

dsc_0086.JPG

+1: ARCFESTÉS

Arcfestés - nem csak gyerekeknek! 

INGYENES!
Időpont:
11:00 - 15:00
Helyszín: Comic Jam színpad a kerthelyiségben
Művész: Vágó Rita

small_16.jpg