Nyerj jegyet a VIECC Vienna Comic Conra november 18-19-ére!

viecc-vienna_comic_con.jpgIdén immár harmadik alkalommal rendezik meg Ausztria legnagyobb képregényes rendezvényét Bécsben. A VIECC Vienna Comic Conra keresztelt rendezvény 2015 óta minden évben újabb híres képregényalkotókat és képregényes témájú filmek szereplőit hozza el az osztrák fővárosba.

Az eddig bejelentett meghívottak között találjuk az itthon is megjelenő Batman íróját, Scott Snydert vagy a szintén nagy sikert aratott Vasember: Extremis rajzolóját, Adi Granovot, aki a korábban megjelent Gyilkológép című kötetnek is volt borítórajzolója.

scott_snyder.jpg
A lista korántsem ér itt véget, hiszen az amerikai szuperhős-képregények kedvelőinek ismerősen kell, hogy csengjen Emanuela Lupacchino, Giuseppe Cafaro vagy Guillermo Ortega neve is. Chris Giarrusso, a mini-Marvel borítók rajzolója is a helyszínen fog dedikálni és rajzolni a vendégeknek.

emanuela_lupacchino.png

Nem kell elkeseredni a képregényfilmeket kedvelőknek sem, hiszen a szervezők nekik is tartogatnak meglepetéseket. Benedict Wongot ismerhetjük a Doctor Strange-ből vagy láthattuk az itthon Mentőexpedíciónak keresztelt filmben is.

vcc17_benedict_wong_566x302.jpg

John Rhys-Davies-t a fantasy kedvelőinek szintén nem kell bemutatni, hiszen a Gyűrűk urában szerepelt és Gimli karakterét játszotta. Sebastian Roché itthon a Vámpírnaplók és az Odaát című filmsorozatokból lehet ismerős.

john_rhys-davies.jpg

Ennek örömére a Képregény.blog.hu és a ZSIGER.hu Kiadó nyereményjátékot indít:

  1. Like-old a következő Facebook-oldalakat: Facebook.com/VIECCViennaComicCon/ és Facebook.com/ZSIGER.hu
  2. Oszd meg ezt a cikket a Facebook-oldaladon publikusan.
  3. Küldj emailt a kiado <kukac> zsiger.hu címre a teljes neveddel és postacímeddel és hogy melyik napra szeretnél menni!

Ha mindezeket teljesíted, bekerülsz a sorsolásba, melyen 2 szerencsés nyertes VIECC Vienna Comic Con-napijegy birtokosa lehet! A nyereményjáték november 1. szerdáig tart.

A jegyek november 18-ra vagy 19-re szólnak és nagyjából 1 héttel a rendezvény előtt fogjuk kiküldeni postán. A nyerteseket emailben értesítjük! A nyereményeket a VIECC Vienna Comic Con ajánlotta fel és készpénzre nem válthatók.

A VIECC Vienna Comic Con nyereményjáték nyertesei:

  • Balogh Dávid - szombati jegy
  • Hundt Tamás - szombati jegy