Ottó, Dodie és az Uniszex szerelem

Az Eduárd Képregénybolt (VI. Dalszínház utca 8.) pincéjében 2008. február 8-tól tekinthető meg az "Ottó, Dodie és az Uniszex szerelem” című kiállítás, a bolt nyitva tartási idejében.

A tárlaton a tavaly ősszel az Audi és a Várfok Galéria által meghirdetett, komoly díjazású pályázatra beküldött alkotások láthatók.

A kiállított művek szerzői: Molnár Melinda (I. helyezett), Haránt Artúr (II. helyezett), Harsányi Réka és Mlinkó Zoltán (megosztott III. hely), Szabó Levente (különdíj), valamint Angyal Erzsébet, Bácskay Donát, Bogár István, Eke Mónika-Márványkövi Milán, Felvidéki Miklós, Gellay Bálint, Győrffy László, Horváth Henrik, Lakatos István, Márok Attila-Magyar Sándor, Odegnál Róbert , Rásonyi Ábel, Simon Edina, Szathmáry István, Tamási Antal, Tóth Eszter és Vincze Nóra.

A képregények Filó Vera (Dodie), Karafiáth Orsolya (Uniszex szerelem) és Nényei Borbála (Ottó) novellái alapján készültek.

A délután 5 órakor sorra kerülő megnyitó beszélgetésen részt vesz a három írónő, Fazekas Attila zsűritag, a Várfok Galéria részéről Laczkovich Borbála és több pályázó rajzoló. Moderátor: Bayer Antal.

Címkék: pályázat