Börzei megjelenések - szerzői kiadványok

Számos új képregény jelent meg a 24. Képregénybörzére, október 14-én. Elsőként a szerzői kiadásban közreadott újdonságokat mutatjuk be. Ezek többsége igen alacsony példányszámban kapható, nem egy közülük azonnal el is fogyott a börzén. A többit elsősorban a Komikon képregényboltban érdemes keresni, illetve remélhetőleg lesz belőlünk utánnyomás későbbi képregényes rendezvények alkalmból.

5Panels_Szuret.jpgImmár hagyomány, hogy valamennyi képregényes rendezvényen közös újdonsággal örvendezteti meg rajongóit a 5 Panels alkotócsoport. Ezúttal a csapat tagjainak különböző pályázatokon (eredményesen) szerepelt munkáiból, illetve eddig a fiókban tárolt képregényekből állítottak össze egy 40 oldalas füzetet. A megszokott szerzőgárda mellett örömmel olvastunk néhány új nevet is. A képregények alkotói: Sárdi Katalin, Vári Tamás, Erhardt Domonkos, Papp Imre, Pádár Ádám, Vadas Máté, Szebeni Péter, Molnár Gábor, Halter András és Várnai Noémi.

Szintén a csapat tagjaitól származik két sorozat folytatása: Fábián Péter és Kozmajer Viktor a Bloodlust második folyamának második füzetét, Koska Zoltán egyéni antológiájának, a Firka Comicsnak pedig immár a 8. részét adta közre.

Bloodlust2_2.jpg FirkaComics8.jpg

És még mindig 5 Panels-tagok: nem aprózta el a dolgot Vadas Máté és Torjai Ádám. Az eddig csak online olvasható Gór láncaiból egyszerre öt epizódot nyomtattak ki, új sorozatukból az SF-ből pedig egyet.

Gor1_5_es_SF1.jpg

KOHO.jpgA sokat emlegetett pár évvel ezelőtti steampunk-pályázat egy újabb résztvevője döntött úgy, hogy saját kezébe veszi a dolgokat. Nóthof Ferenc és csapata K. O. H. O. című képregényét mindössze 60 példányban, színes luxuskivetelben jelentette meg - el is fogyott mind egy szálig. Úgy hírlik, elképzelhető utánnyomás.