Izgalmak a Hungarocomixon: kreatív szoftverek és digitalizáló táblák

Az alábbiakban az idei Hungarocomix támogatójának, a Trans-Europe Kft.-nek a bemutatkozását olvashatjátok. Szervezésükben a rendezvény ideje alatt kipróbálhatjátok a legújabb szoftvereket és legmenőbb táblagépeket, 12-től és 14:45-től pedig Brazil, a Kittenberger képregény alkotója tart látványos bemutatót. Részletek a programokról bővebben itt!

brazil_03.jpg

"Kreatív szoftvereket és eszközöket forgalmazó cégünk több, mint 20 éve az Adobe szoftverház magyarországi disztribútora. Kizárólagos hazai disztribútorként vagyunk jelen a digitális rajztáblákat és professzionális táblamonitorokat forgalmazó Wacom, a kiadványszerkesztő szoftverekről híres Quark, valamint a nyomdákban is használatos színskálákat gyártó Pantone termékeivel és több, mint 50 egyéb kreatív szoftverház termékeit forgalmazzuk kiterjedt viszonteladói hálózatunkon keresztül.
Legyen szó akár az irodai dokumentáció automatizálásáról és archiválásáról, egy portál elkészítéséről, kreatív- és marketing munkáról, kreatív eszközök beszerzéséről és annak grafikai hátteréről, a Trans-Europe Kft. kínálatában biztosan fellelhető a legkorszerűbb megoldás. Az értékesítés mellett oktatást (szoftversuli.hu), valamint technikai szaktanácsadást (szoftverdoki.hu) is biztosítunk termékeinkhez. Információs portálunk, a szoftver.hu naprakész hírekkel, termékleírókkal, és egyéb izgalmas tartalommal várja látogatóit."