Kereskedői kínálat a Hungarocomix 2023-on

spider_arm.pngA Hungarocomix elsősorban az új kiadású hazai képregényeké, de meghívunk néhány képregénykereskedőt is, akik használt vagy már a kereskedelmi forgalomból már régen kikopott hazai, valamint új és retró idegen (főleg angol) nyelvű képregényekkel egészítik ki a választékot.

Dave’s Comic Shop

"Legyen szó jelenleg futó vagy előrendelhető amerikai képregényekről, exkluzív kiadásokról, tárolódobozokról vagy akár hátlapokról, mindenben a lehető legjobb minőséget biztosítják. Mindezek mellett pedig Funko és akció figurák széles tárházából tudsz válogatni kínálatukban, mely a geek-popkultúra összes jelentős szegletét lefedi. Legyél kezdő képregénygyűjtő vagy régi kincseket vadászó veterán, új és retro képregényeik között garantáltan találsz valamit, amivel tovább építheted gyűjteményed! Európa kevés CGC facilitátorainak egyikeként a Dave’s Comic Shop örömmel áll rendelkezésedre, amennyiben képregényt vagy kártyát szeretnél CGC hitelesíteni és tokoztatni. Ajánlatuk természetesen a rendezvény ideje alatt, a helyszínen dedikált alkotások hitelesítésére is kiterjed – a részletekért vagy bármilyen egyéb kérdés esetén keresd bizalommal Dávidot és csapatát a Hungarocomixon."

Képlegény (Szabó Miklós)

„Használt magyar képregények, szuperhősök a Kingpintől és a Semictől. Mozaik füzetek az 1973-as évfolyamtól a Digedag és Abrafax kötetekig. Nagyon szép állapotú Asterix és Talpraesett Tom kötetek a régi vajdasági kiadásból, köztük egy gyönyörű szép állapotú AZ/1 Asterix a gall hős.”

Képregény Depó

A Képregény Depó (a HK Comicsszal közös standon) használt magyar nyelvű képregényekkel lesz jelen a rendezvényen, többek között a Kingpin kiadó válogatott kiadványaival, és a Hachette a Marvel Legnagyobb Hősei sorozatával, amelynek rövidesen megszűnik az ellátása. Online elérhetőség: https://www.kepregenydepo.hu/. Hétfőn, szerdán és pénteken a raktár is nyitva van (1103 Budapest, Vasgyár utca 15.).

My Comic Center

Új amerikai képregények széles választéka. Online elérhetőség: https://mycomiccenter.hu. Szombatonként boltban is, Kecskeméten.

Nagymama padlása

„Nagymama padlása a Hungarocomixra az alábbi válogatással készül: lesznek Kingpines képregények, ritkák, és olyan is, ami még kapható a kiadónál. Elég sok MangaFanos kötet. A Nagy Marvel Gyűjtemény és társaitól a ritka és utolsó számok. Néhány doboz retró Pókember és Mozaik. Szukits válogatás, valamint egy doboz tele igazi különlegességekkel.”

V26 Képregénybolt

„Idén első alkalommal a V26 Képregénybolt is részt vesz a rendezvényen. Asztalunknál megtalálod majd a többek között a Windom, a Bubi Bolt és a MangaFan kiadók köteteit, valamint más, a rendezvényen személyesen nem megjelenő kiadó újdonságait.” A budapesti bolt honlapja: https://v26kepregenybolt.hu/.